Bekijk de foto’s van Circuitdag 2022 op circuit zolder

 

LIVA Circuitdag

De LIVA Circuitdag is de oudste traditie van Studievereniging LIVA. Op woensdag 12 april 2022 werd deze traditie voortgezet. Deze editie heeft plaatsgevonden op Circuit Zolder. Een geweldig autosport circuit dat tien Formule 1 Grand Prix races heeft mogen organiseren. De editie van 2020 was extra speciaal, omdat deze toen deels in het teken stond van de 90-jarige verjaardag van de IVA Business school.

De Circuitdag is een dag waarbij exclusief studenten en oud-studenten van de IVA Business school samenkomen om te genieten van een fantastische ervaring op het circuit. Studenten kunnen met hun eigen auto het circuit op terwijl ze begeleid worden door professionele instructeurs. Studenten die niet het circuit op gaan met een eigen auto, kunnen op deze dag meerijden met ervaren demonstratierijders. Ook werd er deze editie een simulatorcompetitie gehouden waar studenten een zo snel mogelijke ronde kunnen rijden virtueel op het circuit. Iets waar jaarlijks met veel enthousiasme naar gekeken wordt is het Supercarpaddock. Hier staan de meest bijzondere en exclusieve wagens tentoongesteld. 

Foto’s van de Circuitdag 2022 op Circuit Zolder kan je hier bekijken!


Een inkijk in onze circuitdag

Bekijk hier de foto's van voorgaande jaren!

Circuitdag foto's

Checklist auto’s LIVA Circuitdag 

Er is een algemene eis van het circuit dat geen enkele auto boven het geluidsniveau van 98 dB! De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de persoon zelf die het circuit betreedt. Er bestaat een kans dat de auto het circuit niet mag betreden wanneer deze boven het geluidsniveau van 98 dB uitkomt.

 

Circuit zolder

Location
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder

Contact gegevens (LIVA)
livacircuitdag@outlook.com
+31 (6) 28221170 – Bellen / Whatsapp

Neem contact met ons op!