Circuitdag 2020 op circuit zolder

 

LIVA Circuitdag

De LIVA Circuitdag is de oudste traditie van Studievereniging LIVA, de studievereniging van de IVA. Op woensdag 11 maart werd deze traditie voortgezet. Deze editie heeft plaatsgevonden op Circuit Zolder. Een geweldig autosport circuit dat tien Formule 1 Grand Prix heeft mogen organiseren. Deze editie was extra speciaal, omdat deze editie deels in het teken stond van de 90-jarige verjaardag van IVA Business school.

De Circuitdag is een dag waarbij exclusief studenten en oud-studenten van de IVA Business school samenkomen om te genieten van een fantastische ervaring op het circuit. Studenten kunnen met hun eigen auto het circuit op terwijl ze begeleid worden door professionele instructeurs. Studenten die niet het circuit op gaan met een eigen auto, kunnen op deze dag meerijden met ervaren demonstratierijders. Ook werd er dit jaar een simulatorcompetitie gehouden waar studenten een zo snel mogelijke ronde kunnen rijden virtueel op het circuit. Iets waar jaarlijks met veel enthousiasme naar gekeken wordt is het Supercarpaddock. Hier staan de meest bijzondere en exclusieve wagens tentoongesteld. Ter gelegenheid van de 90-jarige verjaardag van de IVA Business school werd deze paddock uitgebreid naar een Supercarpaddock / Oldtimerpaddock. Zo is er voor elk wat wils op deze dag!

Voor eventuele vragen mailen naar secretaris@liva.nl of livacircuitdag@outlook.com

Foto’s van de Circuitdag 2020 op Circuit Zolder kan je hier bekijken!


Een inkijk in onze circuitdag

Bekijk hier de foto's van voorgaande jaren!

Circuitdag foto's

Checklist auto’s LIVA Circuitdag 2020

Er is een algemene eis van het circuit dat geen enkele auto boven het geluidsniveau van 98 dB! De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de persoon zelf die het circuit betreedt. Er bestaat een kans dat de auto het circuit niet mag betreden wanneer deze boven het geluidsniveau van 98 dB uitkomt.


Plattegrond LIVA Circuitdag 2020


Tijdschema LIVA Circuitdag 2020


Circuit zolder

Location
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder

Contact gegevens (LIVA)
livacircuitdag@outlook.com
+31 (6) 48693732 – Bellen / Whatsapp

Neem contact met ons op!