Circuitdag 2023 op circuit zolder

 

Tot de circuitdag 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LIVA Circuitdag

De LIVA Circuitdag is de oudste traditie van Studievereniging LIVA, de studievereniging van de IVA. Op woensdag 12 april vorig jaar werd deze traditie voortgezet. Deze editie heeft plaatsgevonden op Circuit Zolder. Een geweldig autosport circuit dat tien Formule 1 Grand Prix heeft mogen organiseren. Deze editie was extra speciaal, omdat deze editie deels in het teken stond van de 90-jarige verjaardag van IVA Business school.

De Circuitdag is een dag waarbij exclusief studenten en oud-studenten van de IVA Business school samenkomen om te genieten van een fantastische ervaring op het circuit. Studenten kunnen met hun eigen auto het circuit op terwijl ze begeleid worden door professionele instructeurs. Studenten die niet het circuit op gaan met een eigen auto, kunnen op deze dag meerijden met ervaren demonstratierijders. Ook werd er dit jaar een simulatorcompetitie gehouden waar studenten een zo snel mogelijke ronde kunnen rijden virtueel op het circuit. Iets waar jaarlijks met veel enthousiasme naar gekeken wordt is het Supercarpaddock. Hier staan de meest bijzondere en exclusieve wagens tentoongesteld. Op het innovatie paddock zullen de nieuwste technieken naar voren komen. Niets voor u?  Er zijn genoeg klassiekers op de klassieker paddock Voor eventuele vragen mailen naar secretaris@liva.nl of circuitdag@liva.nl

Foto’s van de Circuitdag 2022 op Circuit Zolder kan je hier bekijken!

Nu al tickets bemachtigen? Klik op deze link om alvast jouw ticket veilig te stellen voor de circuitdag 21 april 2023.

Wil jij weten wat de verschillende tickets inhouden? Lees dan verder hieronder.

 

 

Ik ga rijden wat nu? 

 

Op deze pagina vindt je handige informatie als je een deelnemers of heat ticket(s) hebt gekocht. Denk hierbij aan informatie zoals huurauto’s, handige checklists voor jou als rijder en voor jouw auto voorafgaand de circuitdag.

 

 

Ik ben een instructeur of demorijder

 

Ben jij in het bezit van een EU racelicentie en wil jij ons ondersteunen als demorijder dat kan! meldt je aan via de volgende link:

Wordt demorijder of instructeur

 

 

 

Ik ben of ken een sponsor

Ben of ken jij een sponsor en wil jij de circuitdag hiermee nog onvergetelijker maken? klik dan hier.

Bekijk de brochure

Of neem contact op met ons via circuitdag@liva.nl

Een inkijk in onze circuitdag

Bekijk hier de foto's van voorgaande jaren!

Circuitdag foto's

Checklist auto’s LIVA Circuitdag 2023

Er is een algemene eis van het circuit dat geen enkele auto boven het geluidsniveau van 98 dB! De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de persoon zelf die het circuit betreedt. Er bestaat een kans dat de auto het circuit niet mag betreden wanneer deze boven het geluidsniveau van 98 dB uitkomt.

 

Circuit zolder

Location
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder

 

Contact gegevens (LIVA)
circuitdag@liva.nl
+31 (6) 83903572 – Bellen / Whatsapp

Neem contact met ons op!